Organisaties


hout.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Organisaties
Nehosoc
De nehosoc, de nederlandse vereniging van houtsoortenverzamelaars, stelt zich ten doel: het verspreiden van kennis van hout in het algemeen en het geven van steun en voorlichting bij het aanleggen van houtmonsterverzamelingen in het bijzonder
http://www.nehosoc.nl/

SHR Hout Research
Shr is een onafhankelijk kennisinstituut dat zich bezig houdt met toegepast wetenschappelijk onderzoek naar het gebruik van hout, de verwerkbaarheid in en tot andere materialen en producten, begeleid door testen en beproevingen.
http://www.shr.nl/

Houtrijk Nederland
Houtrijk nederland vereniging voor duurzaam houtbewerken, informatie over bosbouwers, houtzagers, houtdraaiers, meubelmakers en hun producten
http://www.houtrijk.nl/

FSC
FSC
http://www.fscnl.org/

Centale Bond Meubelfabrikanten
Centale Bond Meubelfabrikanten
http://www.cbm.nl/

Eko Keurmerk
Eko Keurmerk
http://www.skal.com/

Stiching Keuringsbureau Hout
Stiching Keuringsbureau Hout
http://www.skh.org/

Stichting Goedhout
FSC staat voor Forest Stewardship Council (Raad voor Goed Bosbeheer). FSC is een internationaal netwerk ter bevordering van verantwoord bosbeheer. FSC stelde een wereldwijde standaard op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk geeft zekerheid: hout en houtproducten die het keurmerk dragen, zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen, waar aandacht is voor ecologische, sociale en economische aspecten.
http://www.goedhout.nl/

Prijzen vloeren
Op zoek naar prijzen van vloeren? Bij meeroffertes.nl kunt u gratis en vrijblijvend vloeren offertes aanvragen.
http://www.meeroffertes.nl/vloeren-prijzen

Vereniging Inlands Hout
De algemene vereniging inlands hout is de enige brancheorganisatie in nederland van ondernemers die actief zijn in: bosbeheersadvisering, bosonderhoud, houtoogst, rondhouthandel en rondhoutverwerking (zagerijen, papier, biomassa).
http://www.avih.nl/

Tropenbos International
Tropical forest research for nature conservation and sustainable use of rain forests in cameroon, colombia, guyana, ghana, indonesia, ivory coast, vietnam
http://www.tropenbos.nl/

Stichting Robinia
Stichting robinia is a dutch non profit organization to encourage the growth and use of environmentally friendly treated wood. stichting robinia zet zich o.a. in om hout(bos)laten groeien en om hout goed te gebruiken.
http://www.robinia.nl/

Stichting Hout & Meubel
Stichting Hout & Meubel
http://www.shm.nl/

VHN
(dutch) gerichte informatie over professionele houtverduurzaming. de brancheorganisatie vhn laat zien welke houttoepassingen mogelijk zijn door verantwoorde verduurzaming.
http://www.vhn.org/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 14 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy