Meubelmakers


hout.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Meubelmakers
Natuur in Vorm
Natuur in Vorm
http://www.natuurinvorm.nl/

Herman Kruizinga
Ik ben ambachtelijk meubelmaker in amsterdam. in opdracht vervaardig ik meubels en houten objecten. de opdrachten komen van particulieren en bedrijven. mijn werk omvat o.a. : unieke kasten en tafels; speciale projecten als kamerschermen, balie's, bijzonder keuken- en kantoormeubilair. de vormgeving: strak, organisch of design. materiaal: (massief)hout, metaal en/of kunststof.
http://www.ha-kruizinga.nl/

Schaduwdoek
Beste meneer/mevrouw,\r\n\r\nIs het mogelijk dat u op de pagina een vermelding plaatst naar https://www.schaduwdoeken.nl? Wij zijn namelijk een website met allerlei soorten schaduwdoeken in diverse vormen en maten. We denken dat een vermelding naar onze webwinkel goed aansluit op uw pagina. \r\nVanzelfsprekend zullen we ook een vermelding plaatsen naar uw website of pagina, deze kunt u vinden op de pagina https://www.schaduwdoeken.nl/interessante-links \r\n\r\nAlvast bedankt voor uw tijd,\r\n\r\nMet vriendelijke groet;\r\nElise Vink\r\n
https://www.schaduwdoeken.nl/

Paul ten Voorde Meubelbeelden
Welcome at meubelbeelden.nl - the official website of paul ten voorde.
http://www.meubelbeelden.nl/

Pentagram
Pentagram
http://www.pentagram-meubelmakers.nl/

Tafels en zo
Tafels en zo
http://www.tafelsenzo.nl/

Sjors de Groot
Sjors de groot, handgemaakte keukens van hout
http://www.sjorsdegroot.nl/

Pilat & Pilat
Pilat & Pilat
http://www.pilat.pilat.nl/

Zwiers & Zn.
Meubel makerij zwierselk interieur weerspiegelt een heel eigen karakter, een eigen smaak, een onvergelijkbare atmosfeer. de meubelmakers van zwiers verwerken die unieke en eigen wensen in exclusieve meubelontwerpen. in het beste frans/slavonisch eiken wel te verstaan. de vervaardiging in de eigen werkplaats geschiedt naar traditionele houtbewerkingstechnieken. met een grote nadruk op natuurlijke en ambachtelijk handwerk.
http://www.meubelmakerijzwiers.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 9 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy