Houtdraaierijen en Houtproducten


hout.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Houtdraaierijen en Houtproducten
Eenhoorn de
Voor al uw houtdraaiwerk, groot, klein, serie en precisie draaiwerk kunt u terecht bij houtdraaierij de eenhoorn!
http://www.eenhoornhoutdraaierij.nl/

Fikszo B.V.
Fikszo home design is in nederland en belgie de trendsetter in het ontwerpen en produceren van praktische interieurverfraaiende producten zoals schuifwanden, horren en houtwaren, u kunt het wooncomfort op eenvoudige wijze vergroten, in een stijl die u aanspreekt.
http://www.fikszo.com/

Doornekamp
Ambachtelijke houtdraaierij voor restauratie, trappen, design en architectuur, orgelbouw, sokkels en extreem groot draaiwerk.
http://www.dehoutdraaier.nl/

Dielessen
Houthandel dielessen, uw houspecialist ! iedereen hout van dielessen
http://www.houthandeldielessen.nl/draaisnijwerk.htm

B&S BV
BS Hout in vorm heeft ruim 30 jaar ervaring met het vervaardigen van houten maatwerk en houtdraaiwerk t.b.v. tafelbladen, horecameubilair en woonmeubelen en kantoormeubelen. Meubelonderdelen en traponderdelen worden, door de constante vraag in grote series geproduceerd en kunnen wij daardoor tegen aantrekkelijke prijzen en veelal uit voorraad kunen leveren. Hiervoor heeft BS Hout in vorm een webwinkel opgezet waar u uw meubelonderdelen en traponderdelen online kunt bestellen.
http://www.bnsproducten.nl/

De Rooij
De Rooij
http://www.houtdraaierij.nl/

HCE houtproducten
Hce-houtprodukten b.v. is fabrikant van onder andere tafels, stoelen, kasten en houten vloeren. wij verwerken uitsluitend eersteklas houtsoorten. door een eigen houtinkoop in roemenië en een eigen zagerij/drogerij, beheren wij de waardeketen vanaf het begin. een integrale kwaliteitsbeheersing die u onze producten tot kwaliteitsproducten maakt.
http://www.hcehoutprodukten.nl/

Houtwaren.nl
Houtwaren.nl
http://www.houtwaren.nl/

Vermeer Gebogen Hout
VERMEER BV Gebogen hout is een familiebedrijf met een lange historie. Begonnen werd, in 1870, met het vervaardigen van roeiriemen, takelblokken en gereedschapsstelen. Tot 1929 was het bedrijf gevestigd in Krimpen aan de Lek, daarna verhuisde het bedrijf naar Ouderkerk aan den IJssel. In Ouderkerk ging het bedrijf ook klompen maken. Ook ontdekte de eigenaar, een kleinzoon van de oprichter, de mogelijkheden van het hout buigen met behulp van stoom. Na de oorlog werd het maken van gebogen multiplex een belangrijke activiteit . In de jaren 80 ging het bedrijf ook steeds meer ronde vormen maken door uit - onder een hoek met elkaar gevingerlaste en verlijmde - blokken vormen te frezen.

Vandaag de dag werken we met ca. 6 mensen. We voorzien vooral in een behoefte van timmerfabrieken en aannemers die rond werk willen uitbesteden. Hoewel veel timmerfabrieken en aannemers in staat zijn zelf ook rond werk te maken, blijkt de ervaring van velen te zijn dat het uitbesteden van rond werk bij Vermeer stagnatie in de eigen productie voorkomt waardoor de produktiecapaciteit beter benut kan worden. Daar komt bij dat we ook een aantal maten kozijnen op voorraad hebben liggen, waardoor het nog weleens voorkomt dat we kozijnbestellingen binnen 24 uur leveren! Er staat een vakkundig en gemotiveerd team klaar om uw opdrachten naar wens uit te voeren.
http://www.gebogenhout.nl/

Welles Hout
Welles Hout
http://www.welleshout.nl/

Merkelbach
Merkelbach meubel- en houtwarenfabriek te lieshout. op deze site vindt u informatie over ons bedrijf en onze producten.
http://www.merkelbach.nl/

Kramer JF
Houtdraaierij in utrecht die handmatig mooie spullen maakt in alle formaten, ook enkelstuks, voor restauratoren, meubelmakers, aannemers, particulieren en voor u! tevens cursussen.
http://www.houtdraaierijkramer.nl/

J. Rettenmaier Houtvezels
J. rettenmaier benelux is het verkoopkantoor van de duitse firma j. rettenmaier & söhne gmbh+co. rettenmaier is wereldwijd marktleider op het gebied van cellulose- en houtvezels. ons verkoopkantoor ondersteunt klanten in de benelux door het bieden van de specifieke know how per toepassingsgebied. voor sommige toepassingsgebieden, zoals de wegenbouw, gaat dit zelfs nog verder.
http://www.rettenmaier.nl/

Zaagbaak
Zaagbaak
http://www.zaagbaak.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 14 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy