Hout


hout.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Hout
Frans van Keeken
Professioneel schuren en lakken van uw parket of houten vloer,bowling lane services and maintenance
http://www.houtenvloerenspecialist.com/

Gendt-Pallets
Gendt-Pallets
http://www.gendt-pallets.nl/

Goossens boomrooi
Goossens boomrooi
http://www.houtoogst.nl/

Frabé Houten vloeren
Houten vloeren door frabe houten vloeren. frabe is gespecialiseerd in het leggen van houten vloeren, met name in het leggen van nostalgische, massieve eiken planken houten vloeren met een eigen karakter. voor deugdelijkheid op het gebied van houten vloeren bent u hier op het goede adres.
http://www.frabe-houtenvloeren.nl/

DHForest S.A.
DHForest S.A.
http://www.dhforest.com/

Centrum Hout
Centrum Hout
http://www.centrum-hout.nl/opleidingen/index.htm

Dendrologie
De nederlandse dendrologische vereniging (ndv) richt zich vooral op winterharde houtige gewassen van de gematigde zone. het betreft in cultuur genomen gewassen en geselecteerde cultivars, al dan niet veredeld.
http://www.dendrologie.nl/

Het Plankier
Het plankier verzorgt professionele deugdelijkheid brede plankenvloeren, restauratie en afwerking. bezoek plankenvloeren.nl voor voordelige houten vloeren. u kunt het zelf leggen of laten leggen.
http://www.plankenvloeren.nl/

Hout Ambacht
Houtambacht staat voor mooie ouderwetse massieve houten vloeren, legklaar. rechtstreeks van producent ook aan de particulier.
http://www.houtambacht.be/

Jumbofloor
Jumbofloor
http://www.jumbofloor.nl/

Knoest BV de
Knoest BV de
http://www.deknoest.nl/

Korte info over wat houtsoorten
Korte info over wat houtsoorten
http://www.scoutquest.com/nl/scout/tech/vuur/bomen.shtml

Houtinfo
Houtinfo.nl, het portaal voor al uw houtinformatie. houtinfo.nl is het kenniscentrum over en voor hout, bos en plaatmateriaal. informatie over verantwoord gebruik van hout treft u op houtinfo.nl
http://www.houtinfo.nl/

Houterij de Specht
Cursussen en workshops voor houtbewerking en in het bijzonder houtsnijden en beelden maken worden aangeboden. werkstukken van de cursisten tonen de aard van het werk en de deugdelijkheid van de opleidingen. ook van het werk van jan van harskamp zelf wordt wat getoond. alles houtsnijwerk van topkwaliteit vooral toegepast voor restauratie van antiek.
http://www.houterijdespecht.nl/

Hout en Meubileringscollege
Hout en Meubileringscollege
http://www.hmcollege.nl/

Houtbeurs
HOUT is d? vakbeurs voor Hout en Plaatmateriaalbewerking in de Benelux. Editie 2008 is gehouden van maandag 28 september tot en met vrijdag 2 oktober in Ahoy? Rotterdam. Al ruim 30 jaar is HOUT een begrip en het platform voor alle prominente spelers binnen de sectoren Houtbewerkingsmachines, Hout & Plaatmaterialen, Toelevering, Automatisering en Gereedschap. Bovendien is HOUT het trefpunt voor het persoonlijke contact met uw zakenrelatie en de uitwisseling van informatie met uw vakgenoten. HOUT is een vakbeurs waar kwaliteit, kennisoverdracht, innovaties en de liefde voor hout centraal staan.
http://www.hout.nl/

BOUWBEURS
BOUWBEURS
http://www.bouwbeurs.nl/

Bosschap
Bosschap
http://www.bosschap.nl/

Aalberts
Klassieke tuinhuisjes, deuren, houten vloeren etc. vindt u bij aalberts-hout. ook voor restauratie en renovatie van woonhuizen voor 1950.
http://www.aalberts-hout.nl/

Arboretums
Arboretum trompenburg: een aparte bomen- en plantentuin in rotterdam met de nationale referentie collectie van de eik, de beuk, de hulst en de rododendron. zeer het bezoeken waard.
http://www.trompenburg.nl/

Bakker
Bakker
http://www.bakkerdehouthandel.nl/

Hout Belgie
Hout Belgie
http://hout.bestewebgids.be

De Haardhout Specialist
Verkoop van haardhout, briketten en pellets.
http://www.dehaardhoutspecialist.nl

Openhaardhout kopen
Hier bij 123hout.nl kijken wij graag vanuit de ogen van onze klant. Daardoor zijn wij ondertussen uitgegroeid tot de bekendste openhaardhout aanbieder van Nederland en Belgiƫ.\r\n\r\nVanuit onze eigen voorraden zijn wij in staat het gehele jaar door snel te leveren door de gehele Benelux. Wij maken gebruik van een zeer professionele vervoerder die als geen ander weet hoe ze met onze bijzondere zendingen om moeten gaan.\r\n\r\nDoordat wij hierop perfect ingericht zijn, kunnen wij ook prima leveren op moeilijkere locaties zoals in de binnensteden van Amsterdam, Urecht, Den Haag, Rotterdam en Breda.\r\n\r\nBepaal vanuit uw luie stoel zelf de leverdatum en wij doen de rest. Wij leveren met plezier uw bestelling en zorgen voor de beste kwalteit van uw openhaardhout. Het enige dat u hoeft te doen, is heerlijk genieten van een warm haardvuur.
https://www.123hout.nl

Eikenwijze
Eikenwijze: carports, buitenkeukens, blokhutten en nog veel meer constructies van eiken en andere kwalitatieve houtsoorten.
http://www.eikenwijze.nl

Bax
Bax houten vloeren terheijden. presentatie van assortiment houten vloeren met uitgebreide uitleg over leggen en afwerken van de houten vloeren.
http://www.baxhoutenvloeren.nl/

Be-pall int. b.v.
Wij kopen en verkopen nieuwe en gebruikte pallets. u kunt alle soorten pallets bestellen. van houten tot kunststof-pallets, bakken, kratten, kisten enz. kortom, alles wat getransporteerd moet worden voor u te vereenvoudigen.
http://www.be-pall.nl/

Boomkwekerij.net
Boomkwekerij.net is de plek voor boomkwekers op het internet. als boomkweker vindt u er alles voor succesvol zaken doen. inclusief de groenbeurs: vraag en aanbod in bomen en planten voor de boomkwekerij en groensector
http://www.boomkwekerij.net/

Bosbouw verreniging
De knbv, koninklijke nederlandse bosbouw vereniging, heeft als doel de bosbouw, het natuurbehoud en het landschapsbeheer in ruime zin te bevorderen. het gaat ons dus om de bosbouw in al haar facetten, met het oog op de vele functies die bos en beplantingen kunnen vervullen. solitaire bomen, boomgroepen, houtwallen, laan- en rijbeplantingen en andere landschapselementen hebben ook onze warme belangstelling.
http://www.knbv.nl/

Boomkwekerij C. Esveld
Boomkwekerij C. Esveld
http://www.esveld.nl/

Bomenstichting
Bomenstichting
http://www.pz.nl/bomen/

Biggelaar
Biggelaar parket is al 45 jaar een vertrouwd adres op het gebied van traditionele-, planken-, lamel-, en laminaatvloeren. met een unieke showroom en immer een vriendelijk persoonlijk advies.
http://www.biggelaar-parket.nl/

Bode Industriële Verpakkingen
Bode industriƫle verpakkingen: kisten, pallets en verpakkingen.
http://www.bodepackaging.nl/

Kroon de, Kistenfabriek
Kistenfabriek de kroon, specialist in houten verpakkingen
http://www.kistenfabriekdekroon.nl/

Kuin Parket
Kuin Parket
http://www.kuinparket.nl/

Timac managment
Timac managment
http://www.timac-management.nl/

Toolworkshop
Cursussen houtbewerking voor hobbyisten door professionals
http://www.toolworkshop.nl/

Veraart Houten Vloeren
Mooie houten vloeren nodig? veraart houten vloeren is een gerenomeerd bedrijf gespecialiseerd in het leggen van houten vloeren. op onze website vindt u meer informatie over de bijzonder mooie houten vloeren van veraart houten vloeren.
http://www.veraart-houtenvloeren.nl/

Tielens
Tielens tuinen & tielens wonen voor tuinadvies, tuinontwerp, tuinbezoek, houten vloeren, eikenhouten vloeren, pelgrim vloeren, tuinmeubelen, serremeubelen
http://www.tielensentielens.nl/vloeren.html

Technopark
Technopark is een opleidingsbedrijf dat voor een groot deel voorziet in de personeelsbehoefte van de houtverwerkende industrie in het noorden van nederland.
http://www.technopark.nl/

SWV Hout
Samenwerkingsverband houtindustrie midden nederland, werken en leren tegelijk
http://www.swvhout.nl/

Techniek & Bouwservice
Zippers en bedrijven
http://www.techniekenbouwservice.nl/

Verhoeven
Verhoeven parket,houten vloeren,parket,vloerplanken,oude houten vloeren,plankenvloeren,parketvloeren,vloerdelen en interieuradvies op sfeervolle locatie.
http://www.parketvloeren.nl/

Verhoeven-emballage
Voor al uw houten verpakkingen in groente en fruit. natuurlijke houten verpakkingen een must voor nederlands groente en fruit.
http://www.verhoeven-emballage.nl/

Wilms Pallets
Wilms pallets bv maasbracht is gespecialiseerd producent en leverancier van pallets, kisten en stapelranden. zoveel produkten, zoveel pallets. wilt u meer info ? bezoek dan onze pagina.
http://www.wilmspallets.nl/

Woodfloor
Wood-floor te doetinchem is een ambachtelijk zelfstandig gespecialiseerd bedrijf in planken vloeren en parketvloeren, die al zijn vloeren legt en afwerkt in eigen beheer. in onze uitgebreide showroom, waar u dagelijks welkom bent, treft u een keur aan planken en parketvloeren in de meest uiteenlopende soorten van loof- en naaldhout. wood-floor is cbw erkend.
http://www.woodfloor.nl/

Prijzen vloeren
Op zoek naar prijzen van vloeren? Bij meeroffertes.nl kunt u gratis en vrijblijvend vloeren offertes aanvragen.
http://www.meeroffertes.nl/vloeren-prijzen

Vink
Houten vloeren, parket en vloerdelen - vink houten vloeren - website
http://www.vinkvloeren.nl/

Verpakkingsindustrie Schijndel
Ontwerpen, produceren, verpakken en transporteren, de complete service.
http://www.exportpack.nl/

Verr. Tropische bossen
Vereniging tropische bossen
http://www.tropischebossen.nl/

Stichting Face
Face foundation: meer bos, minder co2! stichting face financiert bosaanplant van duurzame bossen in daarvoor in aanmerking komende gebieden over de hele wereld. dat betekent natuurbos en inbreng van de lokale bevolking. deze bossen nemen co2 op uit de lucht en leggen die langdurig vast, zodat de stijging van het broeikaseffect wordt afgeremd. dit is nodig zolang we met zijn allen afhankelijk zijn van olie, aardgas en steenkool. door de aanplant van bos dichtten de financiers van face dit co2-gat en verdienen zij het predikaat klimaatneutraal. face (forests absorbing carbon dioxide emission) foundation finances the restoration and protection of sustainable forest systems all over world. in other words, natural forests participation local population authorities. these absorb from atmosphere store for a long period, thus slowing down global warming. this reduction is needed as we depend our way living on burning fossil-fuels, like coal, oil gas. by planting trees ecosystems its investors fill-up co2-gap act co2-neutral.
http://www.facefoundation.nl/

Stichting Bronnen
Stichting Bronnen
http://www.bronnen.nl/

Open dag Hout
Open dag Hout
http://www.opendaghout.nl/

Passen en Meten
Bij meubelmakerij passen en meten ben je aan het goede adres voor een cursus meubelmaken. bekijk ons uitgebreide programma aan cursussen.
http://www.passen-en-meten.nl/

Pema Pallets BV
Aankoop en verkoop van pallets, produktie, herstelling (reparatie) en beheer. gebruikte en nieuwe, houten of kunststof (plastic) pallets. kisten, opzetranden en gitterboxen.
http://www.pemapallets.nl/

Meuleman
Meuleman houten vloeren. voor alle soorten houten vloeren: van jatoba houten vloeren tot eiken houten vloeren. voor elk huis een vloer.
http://www.mmh.nl/

Meubelopleiding.nl
Meubelopleiding.nl
http://www.meubelopleiding.nl/

Lies Muller
Werkplaats waar cursussen in het bouwen van snaarinstrumenten worden gegeven. daarnaast ook nieuwbouw en reparaties van snaarinstrumenten
http://www.muziek-ambacht.nl/

Meubelmakerij De Schrijn VoF
Cursussen ambachtelijk meubelmaken, meubelrestauratie en het praktisch leerjaar meubelmaken. bekijk ons uitgebreide cursusprogramma.
http://www.deschrijn.nl/

Plyboo Bamboe-parket
Parket, bamboe, bamboeparket van plyboo is mooi en bijzonder door zijn natuurlijke uitstraling. in een plyboo bamboevloer herkent u de bamboestam. een duurzame vloer, verantwoord geproduceerd naar europese maatstaven.
http://www.bamboe-parket.nl/

Polak C.
Houthandel c. polak voor eiken, grenen, lariks en andere vloerdelen.
http://www.houthandelpolak.nl/

Stam
Stam hout pallets & kisten voor houten transportverpakkingen zoals pallets, kisten, kratten en opvouwbare kisten (granbybox, clipsbox en bigbox).
http://www.stamhpk.nl/

Stichting Bomen Over Leven
="stichting bomen over leven benadert de natuur- en milieuproblematiek anders en op haar eigen, positieve wijze. de belangrijkste activiteit is het verstrekken van informatie en het geven voorlichting over de natuur, in het bijzonder over bomen. op deze pagina's is veel informatie te vinden over bomen en de natuur en onze activiteiten.
http://www.bomenoverleven.nl/

Stadswerkplaats Utrecht
Stadswerkplaats utrecht: cursussen houtbewerking en doe het zelven, open houtwerkplaats, basis houtbewerking, meubelontwerp, ontwerpen, machinale houtbewerking, creatieve houtbewerking en ontwerp, meubelmaken, meubelrestauratie, meubelreparatie, meubelstofferen, stofferen, elektriciteit, loodgieten, schilderen, huisschilderen, stuken, tegelen, betegelen, stuken-tegelen, metselen, metselen-stuken-tegelen, klussen in huis, klussen, frezen, workshop frezen, cursus, cursussen, zomercursus, zomercursussen, docent, vacature, cursusoverzicht, cursusprogramma, doe-het-zelf, doe het zelf, houtbewerking, houtwerkplaats, werkplaats, vrijwilligers, timmeren, u-pas, houtbewerkingsmachines, vlakbank, vandiktebank, draaibank, cirkelzaag, lintzaag, lamellofrees, langgatboor, zaagmachine, freesmachine
http://www.stadswerkplaatsutrecht.nl/

Stadswerkplaats
De stadswerkplaats is een openbare werkplaats voor hout en metaal en in ons cursuscentrum verzorgen wij allerlei cursussen.
http://www.stadswerkplaats.nl/

Presswood
Presswood houtvezel pallets : lichtgewicht, ruimtebesparend. bestel een kosteloos proefexemplaar !
http://www.presswood-pallets.nl/

Romned
Romned
http://www.romned.nl/

Woodforum ( Belgie )
Woodforum ( Belgie )
http://www.hout.be/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 68 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy